Danique timmert de laatste drie jaar goed aan de weg en heeft al diverse singles op haar naam staan, Zeven jaren, Ga met me mee, C’est la vie, Drink jij een glaasje met mij, Hou me nog één keertje vast, Vlieg nooit te hoog, Oud Hollands Medley, Wat is het waard, In ons stamcafé, Het leven is een wonder, Een ware vriend en Heel Mijn Leven Wil Ik Zingen. Al deze nummers zijn zeer goed ontvangen bij het Nederlandse publiek en wordt Danique nu al op festivals, Bruiloften en Bedrijfsfeesten geboekt zoals ZOMERPOP en o.a. in voorprogramma’s van grote artiesten.

Op de woensdag 29ste september is de 3e aflevering van Muziek bij kaarslicht met als onderwerp vriendschap
Gepresenteerd door Johan
gedichten over vriendschap kunt u mailen naar muziekbijkaarslicht@tf7r.nl

Op zondag 3 oktober van 18 tot 21 uur country-avond
Ditmaal country uit de jaren 50 en 60
U mag 1 nummer uit die jaren mailen naar alexandra@tf7r.nl