Wie judith zegt, zegt the next big thing, want wat een parcours heeft de 24-jarige singer-songwriter al wel niet afgelegd. Nog maar een jaar geleden won ze ‘MNM Rising Star’, de zoektocht van radiozender MNM naar nieuw Vlaams muzikaal talent, en bracht ze haar succesvolle debuutsingle ‘me and my big mouth’ uit. Daarmee knalde judith de hitparade in en intussen is ‘me and my big mouth’ goed voor maar liefst 1,3 miljoen streams. Haar debuutsingle werd niet alleen in Vlaanderen gesmaakt, ook in onder andere Nederland, Frankrijk en de Verenigde Staten is de single niet meer onbekend. Na een meer dan geslaagde coverreeks in de ochtendshow op MNM, is het nu tijd voor nieuw werk. Op vrijdag 2 juni lost judith haar tweede, straffe single ‘happy for you’.
De song gaat over het wrange gevoel dat je kan ervaren na een stukgelopen relatie waarbij de ander veel sneller over de breuk heen lijkt te zijn dan jij. Als de ander makkelijker aan een nieuw hoofdstuk kan beginnen, zeg maar”, aldus judith. “De titel van het nummer is dan ook wat sarcastisch getint (lacht).”
Momenteel werkt judith ook samen met producer Yves Gaillard aan haar allereerste EP, die binnenkort verwacht wordt. ‘happy for you’, de nieuwe single van judith, is vanaf vandaag, vrijdag 2 juni, overal beschikbaar